Suihkurusketukset

Koko vartalo 

  43€ 

Ylävartalo 

  39€

Kasvot ja Decoltee 

35€ 

Sääret/Jalat 

35€

Iloisia uutisia, Vita Liberata suihkurusketustuotteet palaavat tauon jälkeen, joten saatavilla keväästä alkaen myös Vita Liberata Minetanin lisäksi🌞

 SPRAYRUSKETUSOHJE

  1. Rusketus tehdään aina puhtaalle, kuivalle sekä kuoritulle iholle. On erittäin tärkeää, että iholla ei ole mitään kosmetiikkaa, deodoranttia, hajuvettä tai meikkiä. Varmista, ettei käyttämäsi kuorinta tai suihkusaippua jätä öljyistä pintaa iholle.
  2. Ihon kuivat alueet suojataan Vita Liberatan Moisture Boost -voiteella. Tämä tuote estää yliruskettumisen. Suihkurusketusammattilainen suojaa kämmenesi, jalkateräsi, polvesi sekä kyynärpäät. Tuotetta voidaan levittää myös atooppisille ihoalueille.
  3. Rusketuksen jälkeen on miellyttävää pukeutua tummiin ja löysiin vaatteisiin. Vältä hankaavia asusteita ja rintaliivejä. Rusketus kehittyy ihon pintakerroksessa.
  4. Anna rusketuksen kehittyä iholla vähintään 8-12 tuntia. Peseydy vaikutusajan jälkeen lämpimällä vedellä (ilman suihkusaippuaa). Mikäli ihosi on todella vaalea ja / tai ihosi rusketusherkkyys heikko, niin voit pidentää vaikutusaikaa.
  5. Nauti hehkuvasta ja luonnollisesta rusketuksesta! Kauniin sävyn lisäksi Vita Liberata -rusketus hoitaa ihoasi tehokkaasti. Tuotteiden pohjaraaka-aineena on aloe veran lehtivesi, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.