Palvelut

Ladybird on Rauman keskustassa toimiva monipuolinen kauneudenhoitoalan liike, jonka toimialueisiin kuuluvat mm.

kynsityöt

erilaiset käsihoidot

kasvohoidot

ripsien pidennykset

kulmien- ja ripsien värjäykset

vahaukset, jalkahoidot

Tervetuloa ammattilaisten hemmottelemaksi!

Minulla on yli 10 vuoden kokemus rakennekynsitöistä ja kynsien geelauksista ja geelilakkauksista. Alan huippukoulutus yhdistettynä nopeaan ja joustavaan palveluun takaa sinulle onnistuneen lopputuloksen. Erikoisosaamisalueena kynsitöiden lisäksi (mukaanlukien varpaankynsien geelaukset ja muut pedikyyrityöt) myös ainutlaatuiset haluamasi ripsien pidennykset, tuuhennukset ja volyymiripset ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella.

Olen valmistunut yksityisestä arvostetusta Turku Beauty Instituutista kosmetologiksi 2016, joten kosmetologin palvelut kuten kasvohoidot, jalkahoidot ja muut hemmotteluhoidot ammattitaidolla.  Syyskuussa 2021 hoitolani ja minut valittiin vuoden 2021 Janssen Cosmetics hoitolaksi, osaamisestani ja työstäni Janssen Cosmetics ihonhoitotuotteiden parissa. Sain myös ensimmäisinä Suomessa Janssen skincare specialist diplomin osaamisestani ja kouluttautumisesta tuotteisiin ja hoitoihin. Valmistuin erikoiskosmetologiksi helmikuussa 2022.

Rakennekynsityöt pohjautuvat alan arvostetuimpaan tuotemerkkiin LCN:ään sekä ripsenpidennystyöt laadukkaaseen Luxuslashes koulutukseen. Tämä tarkoittaa, että olen suorittanut alalla arvostetun LCN:n rakennekynsikoulutuksen ja ripsenpidennyskoulutuksen LCN:n ja LUXUSLASHES:in maahantuojalla Riimin Oy:ssä Helsingissä.

Minulta saat Ladybirdissä laadukasta ja ammattitaitoista palvelua, joustavalla ajanvarauksella.
Autan täydellä sydämellä  juuri sinua valitsemaan  sinulle sopivat ihonhoitotuotteet ja autan löytämään ratkaisut iho-ongelmiin ja saavuttamaan unelmaihon.
Autan myös löytämään sopivat tuotteet meikkipussiisi, yksilöllisesti toiveita kunniottaen.

Tiloissani toimii vuokratuolilla toiminimiyrittäjä kosmetologiopiskelija Julia.Hän on kouluttautunut Kynsi- ja ripsiteknikoksi, jalkahoitoihin, sokerointeihin ja vahauksiin. Julia kouluttautuu meillä myös yrittäjän oppisopimuksella lisäksi ihonhoitoon,meikkiin ja vartalomhoitoihin, jolloin hän saa myös tulevaisuudessa kosmetologin tutkinnon.

Tervetuloa lämpimästi hemmoteltavaksi! Hyvä mieli: 0 €!