Vartalohoidot, sokeroinnit ja vahaukset

Janssen Cosmetics CONTOURING kiinteyttävä vartalohoito

CONTOURING-vartalohoidossa vaikuttavat pintaverenkiertoa elvyttävät mineraalisuolat, aineenvaihduntaa aktivoivat eteeriset öljyt ja rasvojen palamista edistävät kasviuutteet. Tehokkaasti vartaloa muokkaava ja ihon pintaa silottava kiinteytyshoito rakentuu voimakkaasta suolakuorinnasta, rasva-aineenvaihduntaa tehostavasta erikoishieronnasta ja -seerumista, rentouttavasta koko kehon nestekiertoa stimuloivasta hieronnasta, kiinteyttävästä erikoisnaamiosta ja loppuvoiteesta. CONTOURING-vartalohoidon jälkeen kehon muhkurat ovat tasoittuneet ja olo on kevyt. Hoito tukee täydellisesti painonhallintaprojekteja! 

69€

Wellness& spa selän alueen suklainen rentoutushoito

Kaakaon ihanaan suklaiseen tuoksumaailmaan ja kosteuttavaan hoitavuuten perustuvassa hoidossa, kuoritaan iho suklaakuorinnalla, hierotaan suklaanaamiolla, joka jätetään hoitamaan ihoa.Lopuksi iho syväkosteutettan ja kotiinviemiseksi vielä suklaalevy sisäiseeen nautintoon, oiva lahjaidea!

59€

Hemmotteleva rentoutushoito RELAXING

RELAXING-vartalohoidossa vaikuttavat lempeät hedelmäuutteet, suojaavat teeuutteet ja rauhoittavat eteeriset öljyt. Hemmottelevassa rentoutushoidossa lepäävät sekä keho, että mieli.

RELAXING-vartalohoito rakentuu itämaisesta appelsiinikuorinnasta, ihoa kaunistavasta hieronnasta ja teeuutteita sisältävästä erikoisnaamiosta. Hemmottelevan rentoutushoidon jälkeen olo tuntuu levänneeltä ja voimautuneelta. Hemmotteleva rentoutushoito on myös täydellinen lahjaidea!


69€

Kuumakivihieronta
         

  •  30 min 40 € 45 min 49€ 
  • 60 min 62€
  • 75 min 75€

Vahaukset

Sääret 45€

Kainalot 23€

Kasvojen alue 15€

Käsivarret 40€

Reidet 45€