Kasvohoidot

Peruskasvohoidot

Kasvohoito räätälöidään yksilöllisesti juuri sinun ihollesi sopivaksi

Ihonpuhdistus 50min 

Sis. Alkupuhdistus,ampulli Enzyme Peeling Mask -kuorintanaamiokäsittely, 2naamio silmänympärysvoide, ampulli ja kosteusvoide

72€

Ihonpuhdistus plus 75min. 

Sis. Alkupuhdistus, Enzyme Peeling Mask -kuorintanaamiokäsittely ja höyrytys, ampulli, Dead

Sea Black Mask -erikoisnaamio, silmänympärysvoide, seerumi ja kosteusvoide

99€

Janssen cosmetics-kasvohoito 60min

Sis. Alkupuhdistus, kuorinta,hieronta, voidenaamio, huulinaamio, silmänympärysvoide, seerumi ja kosteusvoide 

79€ tehoampullin kanssa 85€

Janssen cosmetics-luksuskasvohoito 70min 

Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, ampulli, hieronta, erikoisnaamio jonka aikana käsihieronta, huulinaamio,

silmänympärysvoide, seerumi ja kosteusvoide

102€

Janssen cosmetics-kuningatarkasvohoito 90min

Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, ampulli, pitkä hieronta, silmänympäryshoitokäsittely, erikoisnaamio, huulinaamio,

silmänympärysvoide, seerumi ja kosteusvoide

135€

Janssen cosmetics-kasvohoito

Ilman hierontaa 45min

69€

Nuorisokasvohoito/
pikakasvohoito 

45min

49 €

Janssen cosmetics-kasvohoito ultraäänipuhdistuksella tai timanttihionnalla

75min

luksusversiossa lisänä erikoisnaamio ja ampulli 106€

96€/106€


UUTTA Janssen Cosmetics kasvohoito + Radiofrekvenssi laitehoito                                                                      85€/105€

Radiofrekvenssihoito lisää kollageenin muodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat. Tehokas hoito myös rasvaiselle ja akneiholle. Rauhoittaa ihoa myös hyvin. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan tuloksia, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitona.

Erikoiskasvohoidot

Perfect Glow perus/erikoiskasvohoito  82€/92€

Alkupuhdistus ja kasvovesi kirkastavat ihon 💥tehokas perliittirakeita sekä sitruuna- ja glykolihappoa sisältävä kuorinta tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Upea Magic Glow seerumi tekee hetkessä kauniin luonnollisena

hehkuvan ihon ja kosteuttaa pitkäkestoisesti,ihosta tulee pehmeämpi ja tasaisempi
Naamiona upea kosteutta geelinaamio ja rentouttava hieronta hierontatikuilla🤩Lopuksi Glow Cream antaa luonnollisen nuorekkaasti hehkuvan ihon
GLOW Erikoiskasvohoidossa
Edellisen lisäksi lisäämme hoitoon toisen naamion: upean acerola vitamin c okkluusionaamion joka
tukee ihon luonnollista uudistumisprosessia ,napakoittaa kasvonpiirteitä ja lisää ihon kosteuspitousuuttaa,lisäksi teemme Decolteehieronnan!
Niille jotka haluavat todellista luxusta ,enemmän tehoa ja pidempää hierontaa😍 

 Retinol Lift - Retinolihoito

Retinol Lift -erikoiskasvohoito tehostaa ihon luonnollisia uudistumisprosesseja, tasoittaa ryppyjä ja antaa iholle välittömästi nuorekkaamman ilmeen. Retinol Lift erikoiskasvohoidon lopputulos on tässä erinomainen motivaattori.


Retinol Lift -erikoishoidon tuotteissa käytetty retinolin ja niasiiniamidin yhdistelmä on täysin uusi ja uniikki. Kuten retinolikin, niasiiniamidi on monipuolisesti ihoa hoitava kosmetiikan vaikuttava aineosa. Sillä on anti-ageing hoitovaikutuksia, ja se myös vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria, ehkäisee liiallista kosteuden haihtumista ja lisää ihon kosteuspitoisuutta.

Retinol Lift -erikoistuotteet sisältävät myös muita tutkitusti tehokkaita vaikuttavia aineosia kuten hyaluronihappoa, tyrniöljyä, makadamiaöljyä ja karitevoita, koostumukset ovat ylellisiä ja tuoksut hienostuneita.

109€

Kirkastava Vitaforce C -erikoiskasvohoito

Vitaforce C-erikoiskasvohoito antaa ihollesi ihanaa energiaa! C-vitamiinihoito saa väsyneen ihon säteilemään ja tasoittaa ihon pieniä epätasaisuuksia ja pigmettivirheitä. C-vitamiini on hoidossa läsnä heti alkuhetkistä lähtien. Ihosi puhdistetaan kirkastavalla puhdistuspuuterilla, stimuloiva kuorinta kuorii ihon pintaa mekaanisesti ja kemiallisesti paljastaen raikkaan ja hehkuvan ihon. Virkistävä C-vitamiinipitoinen geelihierota parantaa ihon hapensaantia. Energiaa antavan hoitokokemuksen kruunaa ihoa kohottava okluusionaamio.

sis.unelmaihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, hieronta, okluusionaamio, loppuvoiteet.

97€

Kiinteyttävä Skin Contour -erikoiskasvohoito

Skin Contour-erkoiskasvohoito muotoilee tehokkaasti kasvonpiirteitä. Kohottava hieronta, lämpövaikutteinen erikoisnaamio sekä kiinteyttävät Skin Contour -erikoishoitotuotteet antavat ihollesi ryhtiä ja nuorekkuutta. Kiinteyttävä hoitovaikutus perustuu glykolihapon ihoa uudistaviin ominaisuksiin sekä elastinin tuotantoa stimuloiviin peptideihin (ESP). Hoidon jälkeen ihosi tuntuu kiinteältä ja uudistuneelta.

sis. unelmaihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, hieronta, kaksoinaamio sisältäen lämmitävän erikoiskipsinaamion, loppuvoiteet.

95€

PLATINUM CARE -luxuskasvohoito

kasvoilla ja kaulalle

Platina yksi maailman harvinaisimmista ja ekslusiivisimmista raaka-ainemateriaaleista viestii ylellisyydestä ja eleganssista.Tämä arvokas raaka-aine yhdessä muiden tehokkaiden aktiiviaineiden kanssa toimii Platinum Care luxusihonhoitolinjan perustana.Lopputulos on vertaansa vailla oleva, ihoa ja aisteja hemmotteleva tuotepaletti.Ylelliset tuotekoostumukset vakuuttavat vaativammankin käyttäjäkunnan.Platinum Care huipputuotteilla tehty kasvohoito avaa anti-ageing ihonhoidon uuden aikakauden.

sis.unelmaihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, hieronta, naamio, loppuvoiteet.

110€


ETRE BELLE NATURELLE

luonnonkosmetiikka kasvohoito

80€PRX-T33

Biorevitalisaatiohoito kasvot kaula
 

+ decoltee yht.189€

+ kotihoitotuotteeiden kanssa yht. 279€ kotihoitosetti erikseen ostettuna 169€  viikon hoitosetti 20€
+ lisänä tehoa antamassa radiofrekvenssilaite yht 199€ 

 +uutuus! tehonaamio ice tai fruit tehostamaan vaikutusta yht. 165€


145€

Siloittava Hyaluron Boost erikoiskasvohoito

Hoito vie mennessään kuivuuden ja kiristyksen tunteen. AHA-hapot ja hyaluronihappo sitovat ihoosi taianomaisesti kosteuta ja hoidon jälkeen nautit pehmeistä poskista ja virkistyneestä olosta!

AHA-happokuorinta poistaa ihon pinnalta kiristävän ja hilseilevän ihosolukon ja se myös sitoo ihoon kosteutta ja tasoittaa kosteusköyhyydestä johtuvia juonteita.Ylellnen viilentävä bioselluloosanaamio edesauttaa Hyaluron Fluid -tehoampullin imeytymisä ihon syvimpiin kerroksiin.Hoito päätty ihoa hemmotelevaan ja pehmittävän hierontaa.

sis.unelmaihoanalyysi, alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, Hyaluronihappo ampulli. Bioselluloosa erikoisnaamio, hieronta ja loppuvoiteet.

95€

Puhdistava Healing Earth-erikoiskasvohoito

Jokainen iho kaipaa puhdistavaa syvähoitoa silloin tällöin. Healing Earth-erikoiskasvohoito poistaa ihosta ylimääräistä talia, rauhoittaa näppyjä ja täyttää ihon kaunistavalla kosteudella!

Entsymaattinen ja mekaaninen kaksoiskuorinta pehmittää ihon pintaa ja edesauttaa kuona-aineiden poistumista.Puhdistava ja kosteutava kaksoisnaamio saa ihon säteilemään kirkkaana ja raikkaana.Oliivinlehtiuute ja kiinalainen valkosavi tasapainottavat talineritystä ja poistavat ihon pinnalta ylimäräistä talia.Impertata Cylindra-juuriuute täyttää ihon kosteusvarastot.

sis. unelmaihoanalyysi, alkupuhdistus,kaksoiskuorinta,kaksoisnamio,decolte hieronta ja loppuvoiteet.

84€

Stimuloiva Caviar -erikoiskasvohoito

Todella ylellinen Caviar- erikoiskasvohoito hoitaa tehokkaasti ikääntymisen merkkejä. Karpalo, kaviaari ja kollageeni aktivoivat ihon toimintoja, virkistävät ja antavat iholle elinvoimaa. Lämpövaikutukseen perustuva karpalokuorinta silottaa ja kirkastaa ihoa. Kaviaarigeelihieronta viilentää ja virkistää stimuloiden ihon uudistumisprosessia. Erikoishoito huipentuu ylelliseen kollageeninaamioon, jonka jälkeen iho hehkuu elinvoima.Kokeile kerran ja ihastu!

sis. unelmaihoanalyysi, alkupuhdistus,lämmittävä kuorintanaamio, ampulli, hieronta, kollageenierikoisnaamio, loppuvoiteet.

109€

Janssen Cosmetics Exfoliation System

 -hedelmähappokuorintahoito 45 min

Sis.Alkupuhdistus, Exfoliation System -happokäsittely, seerumi, silmänympärysvoide ja kosteusvoide

79€

EXFOLIATION SYSTEM LUX  

Hedelmähappokasvohoito 90min

Alkupuhdistus, Exfoliation System -happokäsittely, ampulli, hieronta, erikoisnaamio, seerumi, silmänympärysvoide ja kosteusvoide

119€

AHA EXFOLIATION SYSTEM 

HEDELMÄHAPPOHOITOSARJA, 3 HOITOKERTAA

 Kaunistaa, kirkastaa ja puhdistaa

AHA-hedelmähappoihin perustuva ihon kuorintamenetelmä on täydellinen ratkaisu moniin erilaisiin ihonhoidollisiin haasteisiin.
Onko unelmaihosi

✨ Puhdas ja raikas?
✨ Tasainen, kiinteä ja nuorekas?
✨ Pehmeä ja sileä

199€

(norm. 345€)


Huippu-uutuus Ampules booster care ampullikasvohoito 89€

Ampoule Booster Cure on uusi, hämmentävän upea viiden ampullin Janssen Cosmetics -erikoiskasvohoito, joka täyttää ihon kosteudella ja vaikuttavilla aineilla! Hoidon 10ml -täyteainevaikutus ja voimallisesti vaikuttavat aineosat saavat ihon kuin ihon virkistymään hetkessä. Ihoa hierotaan noin 30min, joten ihana kokemus myös hieronnan ystäville.


Valaiseva FAIR SKIN FOLLOW UP pigmenttiläiskiä ja ihoa kirkastava erikoiskasvohoito                                                                                   89€


Puhdistava Ja raikastava Detox                                            89€

Ihoa keventävän erikoishoidon vaikutus näkyy ja tuntuu! Voimalliset vaikuttavat aineosat kuten AHA- ja salisyylihapot, aktiivihiili, kasviuutteet sekä C- ja E-vitamiini saavat ihon kirkastumaan ja hengittämään. Mielenkiintoiset erikoistuotteet, sekä sivellin- ja tikkuhieronnat antavat erikoishoidolle uutta ulottuvuutta. Puhdistava erikoihoito sopii kaikille ihotyypeille, ihon erityispiirteet huomioidaan täydentävissä tuotevalinnoissa. Black Detox Bubble Mask on hoidon jännittävimmistä erikoisuuksista! Pikimusta erikoisnaamio on orgaanista selluloosakangasta ja sisältää voimallisia aktiiviaineita kuten aktiivihiiltä, sitruunahappoa, pomeranssin kukkaisvettä ja erilaisia ihoa helliviä kasviuutteita. Iholle levitettynä naamio kuplii ja kihelmöi.

Hemmottelupaketit

Paketti I sis. peruskasvohoito, perusjalkahoito ja pikakäsihoito.     130€

Paketti II sis. erikoiskasvohoito, spa-jalkahoito ja pikakäsihoito.      169€

Kysy muita kokonaisuuksista meiltä tarkemmin, räätälöidään juuri sinulle sopiva!

PRX-T33 neulaton biorevitalisaatiohoito

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointa. PRX-T33 on uuden sukupolven hoitomenetelmä, joka on täysin neulaton. Hoitomenetelmällä aktivoidaan ihonalaiskudosta tekemään työtä, jonka seurauksena solujen välinen aineenvaihdunta paranee, kuolleet solut poistuvat, ryppyjen ja juonteiden syvyys madaltuu sekä iho kiinteytyy välittömästi.

Hoidon vaikutuksesta ihon pinnasta tulee syväkosteutettu, kimmoisampi, tasaisempi ja sen väri kirkastuu ja heleytyy. Hoidossa stimuloidaan ihon kasvutekijöiden lisääntymistä ja uuden kollageenin ja elastiinin muodostumista.

PRX-T33 on uuden sukupolven "Art of Anti-aging" -menetelmä, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta hoitoa − ilman sivuvaikutuksia ja neuloja.

PRX-T33:n uniikki neulaton biorevitalisaatio, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta "frostingia" tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia.

PRX-T33 on myös erinomainen "esihoito" muille esteettisen lääketieteen hoidoille, kuten mesoterapialle, täyteainepistoksille, langoitukselle, plasmahoidoille, mikroneulaukselle, jne. PRX-T33 toimii hyvin vaihtoehtoisten hoitomenetelmien kanssa tehostaen näiden menetelmien vaikutuksia ihossa verrattuna siihen, mihin tuloksiin hoidot yksistään pääsisivät.

Hoitomenetelmä on Dr. Castellanan kehittämä ja pohjautuu usean vuoden tieteellisiin tutkimuksiin ja tuotekehitykseen. PRX-T33 on rekisteröity tavaramerkki osana WiQo Med brändiä, jota valmistaa Italialainen yritys GPQ.

PRX-T33 hoitoindikaatiot

 • Rypyt ja juonteet
 • Kuiva iho
 • Veltostunut iho
 • Pigmenttimuutokset
 • Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
 • Arvet ja laajentuneet ihohuokoset
 • Venymä- ja leikkausarvet
 • Veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho

PRX-T33 hyödyt

 • Neulaton ja kivuton hoitomuoto
 • Ei "frostingia" eikä toipumisaikaa
 • Nopea hoito, vain 30 minuuttia
 • Sopii kaikille ihotyypeille jokaisena vuodenaikana
 • Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
 • Patentoitu koostumus TCA 33 %, H2O2 ja Kojic-happo
 • CE-merkitty läkinnällinen laite