KAUNEUSSALONKI

LADYBIRD

 Tehtaankatu 4  
26100 Rauma  

 

TÄMÄN HETKEN TARJOUKSET JA UUTUUDET

Ihastuttava kukkien kauneus ja suloiset värit – ota vastaan hurmaava ARTDECO-kevät! Keväällä 2021 upottaudutaan pionien maailmaan ja upeaan kukkaloistoon. Kauniit pionit saavat taustalle lempeän sinisen, joka kuvastaa vettä, elämän eliksiiriä. Vihreän, sinisen, pinkin ja roosan pastellisävyt täydentyvät vaaleilla nude-sävyillä. Sulje silmäsi, hengitä syvään ja nauti hurmaavasta kukkaloistosta!

SUMMER WIBES KESÄMEIKIT OVAT MYÖS SAAPUNEET,TULE TUTUSTUMAAN JA IHASTU!UPEITA SÄVYJÄ KESÄIHOLLE

 

Upea voideuutuus Glow Secrets,kun unelmana on hehkuva iho,tule tutustu😍

 

 

 

Tänä keväänä tekee uuden tulemisen upea hoitomme DETOX ,Kun unelmana on puhdas ja hengittävä iho niin valitse Detox, tule ja ihastu! Sisältää kuplivan bubblemaskin.

Detox kotihoitotuotteet myös saatavilla! Hoidon hinta 89€ seuraa tarjouksia Facebookista ja instasta

 

 

 

NYT IN!MASKIN KESTÄVÄ MEIKKI! TULE JA TUTUSTU ARTDECON UPEISIIN POHJUSTUSTUOTTEISIIN JOLLA MEIKKI KESTÄÄ!

 

 Caviar Luxury Treatment -kausikasvohoito 89€ / 1h 🖤
.
Ylellinen kasvohoito kun unelmana on nuorekas ja energinen iho!
.
Hoito alkaa virkistävällä puhdistus ja kasvovesi käsittelyllä. Kuorinta tehdään ihon pintaa persikkakivirakeella hiovalla ja siloittavalla tuotteella. Caviar Extrat -ampulli stimuloi ja uudistaa ihoa ja saa sen hehkumaan.
.
Ihana vaahtonaamio Caviar Shaker Mask tasoittaa juonteita, uudistaa ja virkistää ihon aineenvaihduntaa. Rentouttava hieronta ihoa hoitavalla ja kaunistavalla Caviar voiteella hemmottelee sekä mieltä että ihoa.
.
Caviar -seerumi tasoittaa ihon pintaa sekä kosteuttaa. Suojaava ja energisoiva hoitovoide viimeistelee luksus hetkesi.🖤

MYÖS UPEAT KOTIHOITOTUOTTEET SAATAVILLA 69€🖤

LAHJAKORTIT KÄTEVÄSTI

NETISSÄ KLIKKAA TÄSTÄ

 

Kevät talven tähtinä tuikkivat kahden faasin Janssen Cosmetics -seerumit 🌟🌟🌟🌟🌟 Pirteästi pakatut 2-Phase Oil Serum -seerumit tarjoavat alkuvuoteen juuri sitä mitä iho kaipaa – pehmeyttä ja energiaa. Iho kiittää lipidifaasin sisältämistä pehmittävistä öljyaineosista, sillä talvisaikaan sen oma rasva-aineiden tuotanto on normaalia vähäisempää. Hydrofaasin sisältämät vesiliukoiset aktiiviaineet puolestaan tehostavat ihon omia luonnollisia suojatoimintoja.

Valittavissa on kolme valloittavaa 2-Phase Oil Serum -vaihtoehtoa! CALMING 💚 HYDRATING 💙 LIFTING 💗

WINTER CREAM OIVA PERUSVOIDE KUIVALLE TALVI-IHOLLA 28€🤩

NACOM kosmetiikkaa

Tule ja ihastu Nacomin syötävän ihanaan luonnonkosmetiikkasarjaan hinnat 8,90-16,90€

KULMIEN LAMINOINTI

Kulmien laminointi on tuore uutuus kulmien ehostuksessa.

Laminoinnissa lopputulos luodaan täysin omista kulmakarvoista. Karvat käsitellään permanenttiaineella ja värillä, jonka jälkeen kulmat pitävät kauniin muodon ja näyttävät aiempaa huomattavasti runsaammilta.Hinta 65€,seuraa tarjouksia Facebookista.

Olisiko aika rentoutua ja kokea ja oppia jotain uutta?

Meiltä varauksesta meikki -ja ihonhoitoillat, kysy ihmeessä lisää.

Jotta iho voi hyvin ja suojaa meitä ulkoisilta tekijöiltä on sen toimittava tasapainoisesti. Usein ruuasta saatavat ravinteet eivät riitä iholle saakka, sillä normaalit elintoimintomme käyttävät nämä ravinteet itselleen.

Siksi onkin tärkää antaa iholle ulkoapäin lisää ravinteita ja boostia.
ACAI on luonnon varsinainen Super Food, sillä se sisältää 10 kertaa enemmän antioksidantteja kuin viinirypäleet ja kaksi kertaa enemmän kuin Suomalainen Super Food mustikka. Sen sisältämät tyydyttymättömät rasvahapot, mineraalit ja C – vitamiini antaa iholle lisää immunisuojaa, vahvistaa sen toimintaa ja suojaa ulkoisilta ikääntymistä nopeuttavilta tekijöiltä.

Acai Sarja on 100 % vegaani ja sen pohjaksi on käytetty luonnollisia raaka-aineita luontoa kunnioittaen! Hoitotuotteet käsille ja jaloille😍

 

 

PALVELUT

 • rakennekynnet (geelikynnet)
 • oman kynnen geelaukset
 • geelilakkaukset
 • wilde-pedig varpaan kynnen geelaukset
 • ripsien pidennykset ja tuuhennukset
 • käsihoidot
 • kasvohoidot
 • kulmien- ja ripsien värjäykset
 • vahaukset
 • jalkahoidot
 • tuotemyynti
 • Lcn Microblading
 • Vita Liberata suihkurusketus
 • ripsien kestotaivutus
 • kulmien laminointi
Minulla on yli 10 vuoden kokemus rakennekynsitöistä ja kynsien geelauksista ja geelilakkauksista. Alan huippukoulutus yhdistettynä nopeaan ja joustavaan palveluun takaa sinulle onnistuneen lopputuloksen. Erikoisosaamisalueena kynsitöiden lisäksi (mukaanlukien varpaankynsien geelaukset ja muut pedikyyrityöt) myös ainutlaatuiset haluamasi ripsien pidennykset, tuuhennukset ja volyymiripset ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella.

Olen valmistunut yksityisestä arvostetusta Turku Beauty Instituutista kosmetologiksi 2016, joten kosmetologin palvelut kuten kasvohoidot, jalkahoidot ja muut hemmotteluhoidot saat tuoreella ammattitaidolla ja tiedoilla.

Tervetuloa lämpimästi hemmoteltavaksi! Hyvä mieli: 0 €!

 

LAHJAKORTTI

Voit osta lahjakortti myös netissä. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!

SUKLAAHOIDOT

Palvelua vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla kokonaisvaltaisesti kauneutesi hyväksi. Olet tärkeä!
WELLNES & SPA SUKLAINEN KÄSIHOITO          55€

sis. Kynsikylpy,kynsien siistiminen ja kynsinauhojen hoito, suklaakuorinta,hieronta ja suklaanaamio n. 1h) + suklaalevy kaupan päälle

WELLNES & SPA SUKLAINEN JALKAHOITO          65€

sis.Kylpy,kovettumien poisto, suklaakuorinta,kynsien ja kynsinauhojen siistiminen,hieronta ja suklaanaamio n. 1 30 min +suklaalevy kaupan päälle

WELLNES & SPA SELÄN ALUEEN SUKLAINEN RENTOUTUSHOITO 55€

sis, puhdistus, suklaakuorinta,hieronta ja suklaanaamio n. 1 h +suklaalevy kaupan päälle

KYNNET - HINNASTO

Geelilakkaus

Geelilakkaus tekee omista kynsistä siistit ja antaa niille kestävyyttä. Geelilakkaus on yhtä ohut kuin kynsilakka. Geelilakkaus pysyy kynsissä n. 2-4 viikkoa. Tämän jälkeen ne voidaan huoltaa tai poistaa hoitolassa. Geelilakkauksella ei voida pidentää luonnon kynttä.

Geelilakkaus 40€

Geelilakkauksen tai geelien poisto 27€

Rakennekynnet ranskalainen tai yksi väri/luonnollinen 98€ / 88€

Oman kynnen geelaus ranskalainen tai yksi väri/luonnollinen 67€ / 62€

Rakennekynsien tai geelikynsien huolto, ranskalainen tai yksi väri/luonnollinen 67€ / 62€

Yhden kynnen korjaus 10€

Koristeet alk 1€

Varpaankynsien geelilakkaus  40€

Varpaankynsien Wilde Pedique geelaus  67€

RIPSET & KULMAT - HINNASTO

LuxusLashes FOCONYES volyymiripset

Foconyes on ripsien kiinnitystekniikka, yhdessä ainutlaatuisen ja pehmeän ripsimateriaalin kanssa. Sen avulla saat ennennäkemättömän tuuheuden ja taipuisuuden ripsiin. FOCONYES -menetelmän avulla ripset tuntuvat entistäkin miellyttävämmiltä. Tämä uusi menetelmä, pehmeillä ripsillä takaa ainutlaatuisen volyymin, uskomattoman pituuden ja täydellisen taipuisuuden myös sellaisiin mittoihin, joita ei ole koskaan ennen saavutettu.

Ripsien kestovärjäys 15€

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 17€

Ripsien tai kulmien kestovärjäys muun työn yhteydessä 12€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys 27€

Ripsien ja kulmien värjäys muun työn yhteydessä 20€

Ripsien kestotaivutus (sis.värjäyksen) 55€

Klassinen ripsipidennys 100€

 • Ripsihuolto 2vko (30-40 min) 40€
 • Ripsihuolto 3vko (45-60 min) 55€
 • Ripsihuolto 4vko (60-90 min) 65€
 • Ripsihuolto 5 vko (yli 90 min) 75€

Volyymi ripsipidennys 110€

 • Volyymihuolto 2vko (30-40 min) 45€
 • Volyymihuolto 3vko (45-60 min) 60€
 • Volyymihuolto 4vko (60-90 min) 70€
 • Volyymihuolto 5vko (yli 90 min) 80€

Ripsipidennysten poisto 20€

Pidempi huoltoväli kuin viisi viikkoa = uudet ripset. Satunnaisten asiakkaitten huoltohinta määräytyy huoltoon kuluneen ajan mukaan

Microblading

LCN Microblading…………………………………………………………….170 € + touch up 80€

Yhteensä 250€    (lisätietoa microblading välilehdellä)

TOUCH UP ELI VAHVISTUS…………………………………………….4 kk -12 kk  60€ – 120€

(vanhan pohjan oltava näkyvissä)

Microblading on mahdollista maksaa osissa. Microbladingin varaus on  mahdollista vain puhelimitse tai sähköpostilla. Ennakko-ohjeiden ja sopivuuden varmistamisen vuoksi.

Kulmien laminointi

Laminoinnissa lopputulos luodaan täysin omista kulmakarvoista. Karvat käsitellään permanenttiaineella ja värillä, jonka jälkeen kulmat pitävät kauniin muodon ja näyttävät aiempaa huomattavasti runsaammilta.

GlamBrow kulmien laminointi………………………………………………65€

KASVOT - HINNASTO

Siloittava Hyaluron Boost erikoiskasvohoito 

Hoito vie mennessään kuivuuden ja kiristyksen tunteen. AHA-hapot ja hyaluronihappo sitovat ihoosi taianomaisesti kosteuta ja hoidon jälkeen nautit pehmeistä poskista ja virkistyneestä olosta!

AHA-happokuorinta poistaa ihon pinnalta kiristävän ja hilseilevän ihosolukon ja se myös sitoo ihoon kosteutta ja tasoittaa kosteusköyhyydestä johtuvia juonteita.Ylellnen viilentävä bioselluloosanaamio edesauttaa Hyaluron Fluid -tehoampullin imeytymisä ihon syvimpiin kerroksiin.Hoito päätty ihoa hemmotelevaan ja pehmittävän hierontaa. 

sis.unelmaihoanalyysi, alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, Hyaluronihappo ampulli. Bioselluloosa erikoisnaamio, hieronta ja loppuvoiteet ……………………85€

Puhdistava Healing Earth-erikoiskasvohoito

Jokainen iho kaipaa puhdistavaa syvähoitoa silloin tällöin. Healing Earth-erikoiskasvohoito poistaa ihosta ylimääräistä talia, rauhoittaa näppyjä ja täyttää ihon kaunistavalla kosteudella!

Entsymaattinen ja mekaaninen kaksoiskuorinta pehmittää ihon pintaa ja edesauttaa kuona-aineiden poistumista.Puhdistava ja kosteutava kaksoisnaamio saa ihon säteilemään kirkkaana ja raikkaana.Oliivinlehtiuute ja kiinalainen valkosavi tasapainottavat talineritystä ja poistavat ihon pinnalta ylimäräistä talia.Impertata Cylindra-juuriuute täyttää ihon kosteusvarastot.

sis. unelmaihoanalyysi, alkupuhdistus,kaksoiskuorinta,kaksoisnamio,decolte hieronta ja loppuvoiteet…………………………………………………………………………   74€

Kirkastava Vitaforce C -erikoiskasvohoito

Vitaforce C-erikoiskasvohoito antaa ihollesi ihanaa energiaa! C-vitamiinihoito saa väsyneen ihon säteilemään ja tasoittaa ihon pieniä epätasaisuuksia ja pigmettivirheitä. C-vitamiini on hoidossa läsnä heti alkuhetkistä lähtien. Ihosi puhdistetaan kirkastavalla puhdistuspuuterilla, stimuloiva kuorinta kuorii ihon pintaa mekaanisesti ja kemiallisesti paljastaen raikkaan ja hehkuvan ihon. Virkistävä C-vitamiinipitoinen geelihierota parantaa ihon hapensaantia. Energiaa  antavan  hoitokokemuksen kruunaa ihoa kohottava okluusionaamio.

sis.unelmaihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, hieronta, okluusionaamio, loppuvoiteet……………………………………………………………………………. 85€

Kiinteyttävä Skin Contour -erikoiskasvohoito

Skin Contour-erkoiskasvohoito muotoilee tehokkaasti kasvonpiirteitä. Kohottava hieronta, lämpövaikutteinen erikoisnaamio sekä kiinteyttävät Skin Contour -erikoishoitotuotteet antavat ihollesi ryhtiä ja nuorekkuutta. Kiinteyttävä hoitovaikutus perustuu glykolihapon ihoa uudistaviin ominaisuksiin sekä elastinin tuotantoa stimuloiviin peptideihin (ESP). Hoidon jälkeen ihosi tuntuu kiinteältä ja uudistuneelta.

sis. unelmaihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, hieronta, kaksoinaamio sisältäen lämmitävän erikoiskipsinaamion, loppuvoiteet……………………90€

Stimuloiva Caviar -erikoiskasvohoito

Todella ylellinen Caviar- erikoiskasvohoito hoitaa tehokkaasti ikääntymisen merkkejä. Karpalo, kaviaari ja kollageeni aktivoivat ihon toimintoja, virkistävät ja antavat iholle elinvoimaa. Lämpövaikutukseen perustuva karpalokuorinta silottaa ja kirkastaa ihoa. Kaviaarigeelihieronta viilentää ja virkistää stimuloiden ihon uudistumisprosessia. Erikoishoito huipentuu ylelliseen kollageeninaamioon, jonka jälkeen iho hehkuu elinvoima.Kokeile kerran ja ihastu!

sis. unelmaihoanalyysi, alkupuhdistus,lämmittävä kuorintanaamio, ampulli, hieronta, kollageenierikoisnaamio, loppuvoiteet……………………………………..95€

PLATINUM CARE -luxuskasvohoito kasvoilla ja kaulalle

Platina yksi maailman harvinaisimmista ja ekslusiivisimmista raaka-ainemateriaaleista viestii ylellisyydestä ja eleganssista.Tämä arvokas raaka-aine yhdessä muiden tehokkaiden aktiiviaineiden kanssa toimii Platinum  Care luxusihonhoitolinjan perustana.Lopputulos on vertaansa vailla oleva, ihoa ja aisteja hemmotteleva tuotepaletti.Ylelliset tuotekoostumukset vakuuttavat vaativammankin käyttäjäkunnan.Platinum Care  huipputuotteilla tehty kasvohoito avaa anti-ageing  ihonhoidon uuden aikakauden.

sis.unelmaihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, hieronta, naamio, loppuvoiteet………………………………………………………………………………………110€

Kasvohoito räätälöidään yksilöllisesti juuri sinun ihollesi sopivaksi

Kasvohoito (Puhdistus, kulmien muotoilu, kuorinta, hieronta, naamio, loppuvoide) 63€

Kasvohoito ilman hierontaa 55€

Nuorisokasvohoito 40€

Pikakasvohoito 40€

Kasvohoito ultraäänipuhdistuksella 70€

Kasvohoito timanttihionnalla 70€

Tehokasvohoito ultralla/ilman (lisänä tehoseerumi ja erikoisnaamio) 85€/95€

Hedelmähappokasvohoito 65€

Janssen Cosmetics Exfoliation System -hedelmähappokuorintahoito

Kaunistaa, kirkastaa ja puhdistaa

AHA-hedelmähappoihin perustuva ihon kuorintamenetelmä on täydellinen ratkaisu moniin erilaisiin ihonhoidollisiin haasteisiin.
Onko unelmaihosi

✨ Puhdas ja raikas?
✨ Tasainen, kiinteä ja nuorekas?
✨ Pehmeä ja sileä

 

 • sarja x 4 165€

Puhdistava erikoiskasvohoito 74€

Kirkastava C-vitamiini erikoiskasvohoito 85€

Kiinteyttävä erikoiskasvohoito 90€

Stimuloiva Caviar erikoiskasvohoito 95€

Platinum Care luxuskasvohoito 110€

HEMMOTTELUPAKETTI  I

sis. peruskasvohoito, perusjalkahoito ja pikakäsihoito… 120 €

HEMMOTTELUPAKETTI  II

sis.erikoiskasvohoito,spa-jalkahoito ja pikakäsihoito …159 €

Kysy muita kokonaisuuksista meiltä tarkemmin, räätälöidään juuri sinulle sopiva!

JALAT & KÄDET - HINNASTO

Jalkahoidot

Perusjalkahoito

sis. jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito sekä  kevyt jalkahieronta. Kesto noin1 h 15 min    57 €

Perusjalkahoito lakkauksella 

sis. edellisen lisäksi sis. kynsien lakkaus     67 €

Hemmotteleva Spa-jalkahoito

sis. perusjalkahoidon lisäksi kuorinnan ja naamion ja pidemmän hieronnan    62 €

Hemmotteleva Spa-jalkahoito lakkauksella

sis. perusjalkahoidon lisäksi kuorinnan ja naamion ja pidemmän hieronnan sekä kynsien lakkauksen     72 €

Wellness and spa suklaajalkahoito

sis.Kylpy,kovettumien poisto, suklaakuorinta,kynsien ja kynsinauhojen siistiminen,hieronta ja suklaanaamio n. 1 30 min + suklaalevy kaupan päälle 65€

Pakettina :

Jalkahoito & geelilakkaus   80€

Spa-jalkahoito + geelilakkaus   85€

Jalkahoito + geelaus   100€

Spa-jalkahoito + geelaus   105€

Käsihoidot

Täydellinen käsihoito

Kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, hieronta sekä kynsien lakkaus. Hoidon kesto noin 60min.     45 €

Pikakäsihoito

Käsien kuorinta,hieronta ja naamio Hoidon kesto noin 30 min.     25 €

Hemmotteleva Spa-käsihoito

Kuorinta, kynsien siistiminen, hieronta, naamio sekä kynsien lakkaus. Hoidon kesto noin 1 h 15 min.      50 €

Parafiinikäsihoito

Kuorinta, hieronta sekä parafiininaamio. Hoidon kesto 45 min.      39€

Wellness& spa suklainen käsihoito

sis. Kynsikylpy,kynsien siistiminen ja kynsinauhojen hoito, suklaakuorinta,hieronta ja suklaanaamio n. 1h)

+ suklaalevy kaupan päälle  55€

Parafiinipakkaus yhdistettynä muihin käsihoitoihin +10 €

Parafiinipakkaus kynsihuollon yhteydessä 20 €

Käsihoito kasvohoidon yhteydessä -10 € hinnaston hinnasta

VARTALOHOIDOT - HINNASTO

Vartalohoidot

Selän ja jalkojen alueen rentoutushoito

sis. kuorinta,naamio ja hieronta.  Kesto noin 1h      55€

Wellness& spa selän alueen suklainen rentoutushoito

sis, puhdistus, suklaakuorinta,hieronta ja suklaanaamio n. 1 h +suklaalevy kaupan päälle  55€

Kuumakivihieronta

 • 45 min 45€
 • 60 min 60€
 • 75 min 75€

VAHAUKSET JA SOKEROINNIT - HINNASTO

Vahaukset

Sääret 40€

Kainalot 23€

Kasvojen alue 15€

Käsivarret 40€

Reidet 40€

 

Sokeroinnit (Julia)

Kainalot 22€

Kasvojen alue 22€

Sääret 35€

Reidet 35€

Sääret +reidet 60€

Kainalot + sääret 59€

Käsivarret 25€ 

 

 

SUIHKURUSKETUS - HINNASTO

Suihkurusketus

Koko vartalo 39€

Ylävartalo  33€

Kasvot ja Decoltee 27€

Sääret/Jalat 33€

VARAA AIKASI!

LADYBIRD

JENNILLE SOITTAMALLA:

050 3772257

KAUNEUSSALONKI LADYBIRD

Tehtaankatu 4, 26100 RAUMA

 

Jenni Holmström 050 377 2257
jenni@ladybird.fi
 

Seuraa Ladybirdiä Facebookissa