Janssen Cosmetics Vitalizing Leg Lotion 75m

Vaikka kauniit jalat ja sirot nilkat ovat monen toiveissa, erityisesti naiset kärsivät joskus turvotuksesta ja kiristävästä tunteesta jaloissa. Tämä voi johtua laskimoiden ja sidekudoksen heikkoudesta, ja lisäksi nykypäivän elämänmeno tuo lisähaasteita jaloille: ylipaino, riittämätön liikunta, puris-tavat kengät ja liiallinen istuminen kuormittavat jalan suonia entisestään.
Kun veri palautuu suoniin, se laajentaa pienimpiä suonia: suonen seinä-mät muuttuvat huokoisiksi ja neste pääsee karkaamaan ympäröivään kudokseen.
Liikunta on tärkeää, koska lihasharjoittelu edistää laskimoiden oikeanlais-ta toimintaa ja vahvistaa veren- ja lymfanesteiden kiertoa. Kylmä-kuuma-vuorottelu esimerkiksi suihkussa stimuloi verenkiertoa vielä lisää.
Vitalizing Leg Lotion -geeli tehostaa jalkojen hyvinvointia: tehokas aktii-viainegeeli vaikuttaa nopeasti ja virkistää väsyneitä jalkoja. Voide sisältää verenkiertoa stimuloivia kasviuutteita, jotka ovat peräisin punaisen viini-köynnöksen lehdistä ja hevoskastanjasta. Tämän ’tukisukkaefektin’ ansi-osta jalat tuntuvat kevyiltä ja aito eukalyptusöljy ja luonnollinen mentoli virkistävät ja viilentävät miellyttävästi.

31,50 €
Hinta sis. ALV