Smooth + Lift Eye Cream 15ml

Smooth + Lift Eye Cream -silmänympärysvoide on kehitetty vaativan silmänympärysihon hoitoon, se sisältää mm. Cranberry Bio Peptides – yhdistettä, Soft Focus -pigmenttejä ja aminohappoyhdistettä. Kun tavoitteena on ikääntymisen merkkien ehkäiseminen, on silmänympärysvoiteen levittäminen yksi tärkeimmistä ihonhoitotoimista, näin ehkäistään harakanvarpaita, silmänympärysihon ikäryppyjä ja ylläpidetään nuorekasta ilmettä.

Smooth + Lift Eye Cream -silmänympärysvoiteen silkkinen koostumus imeytyy nopeasti silottaen ja ryhdistäen ihoa välittömästi. Lisäksi kosteuttava vaikutus saa aikaan raikkaan skarpin katseen.

Voimallinen karpalo tiivistää ihon rakennetta vähentäen ryppyjä ja juonteita pitkäkestoisesti. Hyaluronihapot täyttävät ihon kosteudella ja saavat aikaiseksi välittömästi silottavan vaikutuksen. Lisäksi monivaikutteinen antiageing tuoteformula on rikastettu tärkeillä ihoa suojaavilla lipideillä ja aminohapoilla.

Soft Focus -pigmentit saavat ihon näyttämään välittömästi sileämmältä ja tasaisemmalta, ne häivyttävät pieniä juonteita ja viimeistelevät mattasilkkisen lopputuloksen.

55,05 €
Hinta sis. ALV