Scar Cream 75ml

Scar Cream on yrttivoide ihon pinnan arpien ja vammojen hoitoon, ja se hoitaa tehokkaasti esimerkiksi aknen aiheuttamia arpia. Ihoon syntyy arpia, kun arpikudos korvaa sidekudoksen, jotta iholla oleva haava umpeutuu.

Arpikudos eroaa terveestä ihosta: siinä on vähemmän elastiini- ja kollageenisäikeitä, joten kudos voi kutistua ja iho muuttua joustamattomaksi. Jos haava ei parane kunnolla, arpi voi myös vetäytyä sisäänpäin. Sidekudossäikeiden muodostuminen voi olla riittämätöntä, jolloin ihoon muodostuu arpikuoppia, joissa verenkierto on heikentynyt ja kudosnesteen määrä vähentynyt.

Scar Cream -voidetta suositellaan käytettäväksi jo parantuneelle arvelle, jotta vahingoittunut ihoalue säilyy pehmeänä ja tasaisena. Voidetta voidaan lisätä iholle niin usein kuin tarpeellista; se on ihanteellinen 24-tunnin voide, joka tuntuu iholla miellyttävän viileältä.

Vinkki: Vältä altistumista auringonvalolle ja kuumia ja kylmiä lämpötiloja (esim. sauna) paranemisprosessin aikana, jotta uusi kudos muodostuisi mahdollisimman samankaltaiseksi terveen ihokudoksen kanssa.

• Pehmeämpi ja elastisempi arpikudos 

• Tehostaa sidekudoksen uusiutumista 

• Sileämpi iho 

45,80 €
Hinta sis. ALV

Vaikuttavat aineet:

• Aasiannystytähti: Edistää kollageenisäikeiden uusiutumista 

• Mangifera Indica (mangon siemenöljy): Tasoittaa ja pehmentää ihoa 

• Oktyylidodekanoli: Pehmentävä ainesosa, joka tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä ja hoitavuutta ja tekee tuotteesta helposti levitettävän