Janssen Cosmetics Probiotics Pro-Immune Serum 50ml

PROBIOTICS Pro-Immune Serum aktivoi ihon omia suojamekanismeja. Tämä ainutlaa-tuinen tehoseerumi sisältää aktiiviaineita, jotka vahvistavat ihoa ja antavat suojaa ilman-saasteilta ja sinisen valon haittavaikutuksilta.

Tuoteformulan päävaikuttava aineosa on innovatiivinen Probiotic, jonka on tutkitusti todettu parantavan ihon vastustuskykyä ja vahvistavan ihon suojamuuria. Se auttaa ylläpitämään ihon mikrobiomin tasapainoa ja vähentää pölyn ja muiden ulkoisten stressitekijöiden aiheut-tamaa ihoärsytystä. Innovatiivinen mikroleväuute taistelee sinisen valon aiheuttamaa ihon digitaalista ikääntymistä vastaan. Uute aktivoituu HEV-säteilystä (high-energy visible rays) ja käynnistää tehokkaan anti-ageing prosessin. Lisäksi seerumin sisältämä beetaglukaani stimuloi ihon omaa immuunisysteemiä nostaen näin ihon puskurikapasiteettia. Myös Ec-toin® tukee ihon omia suojamekanismeja. Edellä mainittujen ominaisuuksiensa lisäksi tuoteformula kosteuttaa ihoa intensiivisesti, sillä se sisältää pitkä- ja lyhytketjuisia hyaluro-nihappoja.

PROBIOTICS Pro-Immune Serum sopii kaikille ihotyypeille, ja sen säännöllinen käyttö ylläpitää ihon hyvinvointia. Iho on tasainen, kosteutettu ja rauhallinen. Toimii ihanteellisesti yhdessä PROBIOTICS Anti-Pollution Cream -voiteen kanssa.

60,10 €
Hinta sis. ALV