Janssen Cosmetics Probiotics Anti-Pollution Cream 150ml

PROBIOTICS Anti-Pollution Cream on päivä- ja yökäyttöön tarkoitettu hoitovoide ulkoisista syistä ärtyneelle iholle. Täyteläinen tuotekoostumus sisältää aktiiviaineita, jotka suojaavat ihoa ilmansaasteiden ja sinisen valon aiheuttamilta vaurioilta.

Tuoteformulan päävaikuttava aineosa on innovatiivinen Probiotic, jonka on tutkitusti todettu parantavan ihon vastustuskykyä ja vahvistavan ihon suojamuuria. Se auttaa ylläpitämään ihon mikrobiomin tasapainoa ja vähentää pölyn ja muiden ulkoisten stressitekijöiden aiheut-tamaa ihoärsytystä. Innovatiivinen mikroleväuute taistelee sinisen valon aiheuttamaa ihon digitaalista ikääntymistä vastaan. Uute aktivoituu HEV-säteilystä (high-energy visible rays) ja käynnistää tehokkaan anti-ageing prosessin. Ruusukameliauute vähentää ryppyjä ja lisää ihon kosteuspitoisuutta ja kimmoisuutta. Se on voimallinen antioksidantti, joka myös ehkäi-see ilmansaasteiden aiheuttamaa ihoärsytystä. Lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot ta-soittavat ihoa täyttävän kosteusvaikutuksensa ansiosta ryppyjä ja juonteita. E-vitamiini neutraloi vapaiden happiradikaalien vaikutuksia ja ylellinen karitevoi ravitsee ihoa.

PROBIOTICS Anti-Pollution Cream sopii kaikille ihotyypeille. Säännöllinen käyttö ylläpitää ihon suojaa ja tasapainoa. Paras hoitovaikutus saavutetaan yhdessä seerumin kanssa käy-tettynä.

56,30 €
Hinta sis. ALV