Peclavus podo care pihkavoide

Peclavus pihkavoide on tehokas kosteuttaja erittäin kuivalle iholle. Se soveltuu erityisesti kovettuneiden ja halkeilevien kantapäiden hoitoon, sillä se pehmittää ihoa ja nopeuttaa halkeamien paranemista. Peclavus halkeamavoide sisältää useita vaikuttavia aineita kuten:


-propolisuutetta (mehiläisten valmistamaa kittivahaa, joka ehkäisee tulehduksia ja hoitaa ihon halkeamia)

- voimakkaasti kosteuttavaa karnaubavahaa sekä tietenkin

- antiseptistä luonnon omaa haavanhoitoainetta pihkaa.

 Muita vaikuttavia ainesosia ovat mm. manteliöljy, jojobaöljy, mehiläisvaha ja E-vitamiini. Tehokkaasti kosteuttava, riittoisa voide auttaa paksuuntunutta, kovettunutta ja halkeillutta ihoa palauttamaan kimmoisuutensa ja kestävyytensä. Se muodostaa iholle hoitavan kalvon ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa.

 Saksassa valmistettu Peclavus pihkavoide (kuten muutkin Peclavus-tuotteet) on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa: se ei sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita eikä silikoniöljyjä. Peclavustuotteiden kehityksessä ei ole käytetty eläinkokeita. Käyttö

 Sopii päivittäiseen käyttöön. Hiero pieni määrä voidetta hoidettavalle ihoalueelle, kunnes se on imeytynyt ihoon. Erittäin kipeille ja kuiville kantapäille voidaan tehdä ns. okkluusiohoito, jossa voiteen kosteuttavaa vaikutusta tehostetaan laittamalla hoidetun alueen päälle kelmu ja annetaan vaikuttaa 20 minuutista noin kahteen tuntiin – katso alla olevasta videosta ohjeet okkluusiohoitoon kotona.Vinkki: pihkavoidetta kannattaa käyttää myös muihin pieniin naarmuihin, viiltoihin sekä palovammoihin kuin pelkästään halkeileviin kantapäihin: se edesauttaa kaikkien haavojen paranemista. Jotkut voiteen käyttäjät ovat myös huomanneet, että pihkavoiteella on myönteinen vaikutus arpien paranemiseen ja jopa vaalenemiseen.


Ei suositella hartsi- eikä mehiläisvaha-allergikolle.

15,90 €
Hinta sis. ALV