Janssen Cosmetics MARINE COLLAGEN VOIDE

Meriperäistä kollageenia ja kollageenin tuotantoa tehostavaa granaattiomenan kukkauutetta sisältävä Marine Collagen Cream -voide taistelee ikääntymisen myötä ihossa tapahtuvaa veltostumista vastaan ja minimoi ryppyjä. Ravitseva voidekoostumus auttaa ihoa kolminkertaistamaan kollageenisisältönsä; iho saa ilmeeseen uutta nuorekkuutta, ja se tuntuu kimmoisalta ja kiinteältä.

1. Meriperäinen kollageeni saa ihossa aikaan välittömän ja silmin havaittavan lifting-vaikutuksen. Se peittää ihon kauttaaltaan läpinäkyvän kelmun tavoin ja täyttää pienet rypyt ja juonteet.

2. Granaattiomenan kukkauute yhdessä stabiloidun C-vitamiinin kanssa aktivoivat ihon omaa kollageenin tuotantoa tehostaen ihoa napakoit-tavaa täyteainevaikutusta.

3. Granaattiomenan kukkauute ja C-vitamiini ovat molemmat myös antioksidantteja, ne ehkäisevät kollageenin hajoamista taistelevat ennenaikaista ikääntymistä vastaan.

Lisäksi pitkäketjuinen hyaluronihappo silottaa ihon pintaa ja antaa iholle miellyttävän joustavuuden tunteen. Ravitseva makadamiaöljy pehmittää ihoa, ja E-vitamiini ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä suojaamalla ihoa vapaiden happiradikaalien haittavaikutuksilta, kuten valovanhenemiselta.

Vaikka Marine Collagen Cream -voide on koostumukseltaan täyteläinen, se imeytyy ihoon nopeasti ja sopii siksi erinomaisesti kosmetologisten hoitojen loppuvoiteeksi ja kotihoidossa 24h-käyttöön.

75,10 €
Hinta sis. ALV