Janssen Cosmetics Beauty Box Awake&Lifting

Ampullit lisäksi voiteen hinnalla!

Joulun 2023 Limited edition Beauty Box sisältää 1 x 50ml Lifting & Recovery Cream ja 7 x 1.5ml Eye Flash Fluid -ampulli


Lifting & Recovery Cream: VAHVISTAVA TEHOVOIDE


Joskus iho kaipaa nopeasti vaikuttavaa täsmähoitoa saadakseen takaisin raikkaan ja kauniin ulkonäkönsä. Säännöllinen hoitovoiteen käyttö palauttaa ihon pehmeyden ja joustavuuden ja vaikuttaa lisäksi ihon kuntoon välittömästi ja kokonaisvaltaisesti.


Lifting & Recovery Cream -voide on tehokkaita aktiiviaineita sisältävä ja ihon rakennetta parantava hoitovoide, joka taistelee ennenaikaista ikääntymistä aiheuttavaa ihon kosteuden haihtumista vastaan. Lifting & Recovery Cream -voide suojaa ihoa päivisin ja hoitaa sitä öisin. Voide toimii tehokkaasti, kun käytät sitä kuuriluontoisesti: aamuin illoin ja pidemmän ajanjakson kerrallaan. Näin iho saa kaipaamaansa hoivaa ja sen nuorekas säteily palautuu.


 


Eye Flash Fluid: VIRKISTÄVÄ JA TASOITTAVA SILMÄNYMPÄRYSAMPULLI


Eye Flash Fluid kehitettiin erityisesti väsyneelle ja herkälle silmänympärysiholle. Ampulli sisältää pitkä- ja lyhytketjuisia hyaluronihappoja, jotka tasoittavat kuivuudesta aiheutuneita ryppyjä, samalla kiinteyttäen ihoa. Lisäksi ampulli sisältää Matrixyl 3000 -peptidiyhdistettä, joka stimuloi kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä tasoittaen juonteita ja parantaen ihon elastisuutta ja kimmoisuutta. Tutkimustulokset osoittavat, että Matrixyl 3000 on erittäin tehokas aktiiviaine herkälle ja vaativalle silmänympärysiholle.


Eye Flash Fluid antaa väsyneelle silmänympärysiholle uutta säteilyä ja raikkautta jo muutamassa minuutissa. Säännöllisesti käytettynä ihon kosteuspitoisuus paranee ja rypyt madaltuvat näkyvästi.

67,20 €
Hinta sis. ALV