Janssen Cosmetics Hyaluron Impulse 50 kap.

Jos rasvaköyhä iho on erityisen kuiva, päivävoiteen käyttäminen aamuisin ei välttämättä yksin riitä. Tällöin iholle tarvitaan lisäravinteita.

Hyaluron Impulse -kapselit ovat pieniä hoitokapseleita, jotka muistuttavat vaaleanpunaisia hohtavia helmiä. Täyteläinen, pehmeä sisältö on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön. Niiden rakenne ja koostumus tarjoavat parhaan mahdollisen ihonhoitokokemuksen ja tulokset: kapselien täyteläinen sisältö imeytyy ihoon tekemällä siitä sametinpehmeän. Jokainen käyttökerta tekee ihosta kauniimman ja joustavamman.

Hyaluron Impulse -kapselit sopivat käytettäväksi sekä päivä- että yövoiteen kanssa tai yksinään. Käytettäessä meikin alla kuiva iho saa takaisin sen silkkisen ja mattapintaisen hohteensa.

Pienet kapselit sopivat hyvin mukaan matkoille. Ne mahtuvat pienimpiinkin laukkuihin.

• Parantaa ihon rakennetta 

• Tasoittaa kuivuuden aiheuttamia ryppyjä 

• Ihanteellinen meikin alle 

• Tasainen, silkkisen pehmeä iho 

96,50 €
Hinta sis. ALV

Vaikuttavat aineet:

Pitkäketjuinen hyaluronihappo: Suurimolekyylinen ja bioteknisesti saatu kosteuttaja korkealla kosteudensitomiskapasiteetilla. Muodostaa suojaavan kalvon ihon pinnalle. 

• Tuplapeptiinijärjestelmä: Myristyl pentapeptide-8 ja myristyl tetrapeptide-8 (myristaatit pehmittävät ihoa, kuljettavat vaikuttavia aineita ihoon ja ovat kosteuttavia) löytyvät ihosta ja siksi ne läpäisevät ihokerroksen erityisen hyvin.