Janssen Cosmetics Goodnight Hand Mask 75ml

 Kädet altistuvat päivittäin erilaisille stressitekijöille: usein toistuva käsienpesu, lämpötilanmuutokset ja muu käsiä, kynsiä ja kynsinauhoja rasittava kulutus aiheuttavat kuivumista ja herkistymistä. Käsien iholla ei juuri lainkaan ole talirauhasia ja se on myös yksi syy, miksi kädet tuntuvat luonnostaan kuivilta.

GOODNIGHT HAND MASK pehmittää ja silottaa kädet yön aikana. Täyteläinen tuotekoostumus sisältää glyseriiniä, ureaa ja bisabololia, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Ravitseva naamio hoivaa ja hellii käsien kuivaa ja herkistynyttä ihoa yön aikana ja kädet tuntuvat aamulla pehmeiltä ja hoidetuilta. Yönaamio myös tukee ihon ja kynsinauhojen uudistumisprosesseja ja ennaltaehkäisee kynsinauhojen repeilemistä. Lisäksi sillä on kynsiä vahvistava vaikutus, sillä se sisältää biotiinia joka
parantaa kynsien elastisuutta ja antaa niille tervettä kiiltoa.

GOODNIGHT HAND MASK on käsien oma öinen spahemmottelu. Säännöllinen käyttö muutaman kerran viikossa saa kädet näyttämään kauniimmilta ja tuntumaan pehmoisilta, myös kynnet vahvistuvat ja saavat hoidetun ilmeen.

- Hoitaa kädet yön aikana pehmoisiksi 

- Vahvistaa kynsiä ja lisää niiden elastisuutta 

- Ravitsee kynsinauhoja

40,10 €
Hinta sis. ALV

Vaikuttavat aineet:

• Biotiini: Biotiini on B-vitamiini ja sitä tarvitaan ylläpitämään ihon, kynsien ja hiusten terveyttä. Se vahvistaa kynsien rakennetta ja tukee ihon luonnollista suojapuskuria. Saksalaiset viittaavat biotiiniin termillä H-vitamiini, joka korostaa sen merkitystä ihon hyvinvoinnille. H viittaa ihoon, sillä iho on saksaksi Haut. 

• Urea: Urea on yksi ihon luonnollisen kosteustekijän (NMF) komponenteista. Se tehostaa merkittävästi ihon kosteudensitomiskykyä. 

• Bisabolol: Bisabololilla on tulehdusvastainen vaikutus, se myös tukee ihon luonnollista solunjakautumisprosessia. 

• Glyseriini: Glyseriini kosteuttaa ihoa ja tukee sen elastisuutta.