Janssen Cosmetics Good Night Lip Mask 15ml

Kun kasvojen ihossa on yli 20 sarveissolukerrosta, huulten sarveissolukerros koostuu vain 3-5 kerroksesta. Huulissa ei myöskään ole tali- tai hikirauhasia, ja tästä syystä huulet kuivuvat helpommin kuin iho muualla kasvoissa.

Goodnight Lip Mask hoitaa huulia erityisen tehokkaasti yöaikaan, sillä silloin iho uudistuu ja syntyy uutta kollageenia. Myös ihovauriot korjaantuvat öiseen aikaan kehon levätessä.

Huulihoito levitetään iltaisin huulille ja huultenympärysiholle ja sen annetaan vaikuttaa läpi yön. Goodnight Lip Mask sisältää arvokkaita kasvipohjaisia lipidejä, jotka sulaessaan muodostavat silkkisen suojaavan kalvon huulten iholle. Karitevoi, auringonkukkavaha ja kandelillavaha pehmittävät ja suojaavat haurasta huulten ihoa ja estävät kosteusvajeen kehittymistä. Puuvillan- ja pellavansiemenöljystä iho saa elintärkeitä rasvahappoja ja
vitamiineja. Parakrassiuute ja hyaluronihappo täydentävät ylellisen huulihoitoelämyksen silottavalla ja huulia pullistavalla hoitovaikutuksella.

Lopputulos: kuivat, halkeilevat huulet saavat takaisin täyteläisen elinvoimaisuutensa. Pehmoinen hyvän olon tunne palautuu ja huulet tuntuvat täydellisesti kosteutetuilta.

Yön yli vaikuttava intensiivihoito 

- Korjaa halkeilevat huulet 

- Palauttaa kosteustasapainon 

- Vahvistaa huulten omaa luonnollista suojaa 

- Tasoittaa ryppyjä huulten ympärillä 

- Antaa huulille lisävolyymia

43,20 €
Hinta sis. ALV

Vaikuttavat aineet:

• Karitevoi: Korkealuokkainen aineosa, jota saadaan voipuun pähkinästä. Kosteuttava, pehmittävä ja siloittava vaikutus. Ylläpitää ihon kosteustasapainoa. 

• Auringonkukkavaha: Saadaan auringonkukan siemenistä. Suojaava hoitovaikutus. Antaa iholle miellyttävän pehmeyden tunteen. 

• Kandelillavaha: Saadaan kandelillapensaan lehdistä ja oksista, pensas on peräisin Pohjois-Meksikosta ja Yhdysvaltojen lounaisosasta. Antaa naamiolle rakennetta, suojaa ihoa. 

• Pellavansiemenöljy: Saadaan pellavansiemenistä, sisältää runsaasti omega-3 ja omega-6 rasvahappoja; vahvistaa ihon omaa suojavaippaa. 

• Puuvillansiemenöljy: Saadaan puuvillan siemenistä puristamalla. Sisältää runsaasti E-vitamiinia, suojaava hoitovaikutus 

• Parakrassiuute: Vähentää ilmejuonteita ja silottaa ihon pintaa. 

• Hyaluronihappo: Kosteuttaa