Fair Complexion Serum 30ml

Fair Complexion Serum on todellinen ihon vaalennusbuusteri, se voimistaa Brightening Day ja Night Cream -voiteiden kirkastavaa vaikutusta. Syvävaikutteisen seerumiformulan ansiosta pigmenttiläiskät vaalenevat tehostetusti ja unelma tasaisesta, hehkuvasta ihosta on käden ulottuvilla.

Fair Complexion Serum -intensiiviseerumin päävaikuttava-aine on hexylresorcinol, joka kliinisten tutkimusten mukaan vaalentaa ja tasoittaa ihon sävyä erittäin tehokkaasti. Sillä on myös todettu olevan kollageenin ja elastiinin synteesiä stimuloivia anti-ageing -ominaisuuksia.

Seerumi sisältää myös ihon erilaisia pigmenttivirheitä korjaavaa kasviyhdistettä, joka koostuu mulperiuutteesta ja fytiinihaposta. Mulperiuute ja fytiinihappo hillitsevät tyrosinaasientsyymin aktiivisuutta. Lisäksi fytiinihapon keratolyyttinen vaikutus stimuloi solunuudistumisprosesseja ja poistaa keratinisoitunutta, melaniinilla täyttynyttä ihosolukkoa. Lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot täyttävät ihon kosteudella ja silottavat ryppyjä.

Lopputulos: Säännöllisen käytön seurauksena ihon sävy alkaa tasoittua ja vaalentua jo 8 viikossa ihon sävyn ja ryppyjen tasoittumisena.

• Intensiiviseerumi ihon vaalentamiseen ja kirkastamiseen 

• Estää uusien pigmenttiläiskien syntymistä 

• Vaalentaa tehokkaasti jo olemassa olevia pigmenttivirheitä 

• Kosteuttaa 

• Vähentää kosteusköyhyydestä johtuvia juonteita 

38,20 €
Hinta sis. ALV

Vaikuttavat aineet:

• Hexylresorcinol: Erittäin voimakas tyrosinaasientsyymin aktiivisuutta hillitsevä aktiiviaine, jonka on tutkitusti todettu vaalentavan ihoa 37% jo 8 viikossa. Lisäksi sillä on kliinisissä tutkimuksissa todettu olevan erinomaisia anti-ageing ominaisuuksia (tasoittaa ihon pintaa sekä pieniä juonteita, parantaa ihon sävyä). 

• Mulperiuute- ja natriumfytaattiyhdiste: Mulperiuute ja fytiinihappo hillitsevät tyrosinaasientsyymin aktiivisuutta. Fytiinihappo myös stimuloi solunuudistumisprosessia. Sen keratolyyttinen vaikutus kirkastaa ja tasoittaa ihoa poistamalla kuollutta ihosolukkoa ja tummia melaniinikertymiä. Näin sarveissolut, joissa on vähemmän melaniinisisältöä pääsevät ihon pintakerroksiin ja ihon sävy tasoittuu. 

• Lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot: Tehokosteuttava hoitovaikutus. 

• Sakkaridi-isomeraatti: Kosteuttava, luonnollisista sokereista johdettu aktiiviaineosa, kiinnittyy ihon keratiiniin ja vetää puoleensa tehokkaasti kosteutta.