Janssen Cosmetics Caviar Luxury Cream 50ml


Caviar Luxury Cream on uudistava intensiivihoito aikuiselle iholle. Ylellinen voidekoostumus vastaa vaativimmankin asiakkaan odotuksiin. Se sisältää tehokkaita ihon uudistumisprosesseja stimuloivia aktiiviaineita, jotka lisäävät ihon elinvoimaa sekä kompensoivat esimerkiksi stressin aiheuttamia ikääntymisen merkkejä. Silkkinen ja täyteläinen voidekoostumus sekä voiteen hienostunut tuoksumaailma hemmottelevat kaikkia aisteja. Kaviaariuute sisältää runsaasti aminohappoja, lipidejä ja vitamiineja. Ihoa
voimakkaasti uudistavan hoitovaikutuksensa ansiosta, se on erinomainen anti-ageing aineosa. Kaviaariuute myös kosteuttaa, tasoittaa ryppyjä ja tehostaa ihon aineenvaihduntaa.

Lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot kosteuttavat tehokkaasti, tasoittavat ryppyjä ja antavat iholle nuorekasta napakkuutta. Erityinen hiivauute stimuloi ankkuriproteiinien synteesiä (tyypit IV ja VII kollageeni) basaalimembraanissa ja tästä syystä rypyt madaltuvat ja niiden määrä vähenee.

Lopputulos: Ryppyjen määrä vähenee ja ihon pinta tasoittuu. Iho saa takaisin joustavuutensa, sileytensä ja elinvoimansa.

- Ylellinen ihoa uudistava hoitovoide 

- Tehostaa ihon luonnollisia uudistumisprosesseja 

- Kosteuttava hoitovaikutus 

- Antaa suojaa vapaita happiradikaaleja vastaan 

- Soluenergian lähde

 - Lopputuloksena sileä ja raikas iho 

- Täyteläinen pehmeä voidekoostumus 

77,90 €
Hinta sis. ALV

Vaikuttavat aineet:

• Kaviaariuute: Sisältää runsaasti aminohappoja, vitamiineja ja lipidejä. Ravitseva ja kosteuttava hoitovaikutus, lisäksi iho saa erityisen hyvän suojan vapailta radikaaleilta. 

• Hiivauute (Toniskin EL): Sisältää runsaasti oligo- ja polysakkarideja, stimuloi ankkuriproteiinien synteesiä (kollageenityypit IV a VII) ja tasoittaa näin ryppyjä. 

• Pitkäketjuinen hyauronihappo: Toimii ihon pintakerroksissa, parantaa ihon kosteustasapainoa ja vähentää pinnallisia kosteusköyhyydestä johtuvia ryppyjä. 

• Lyhytketjuinen hyaluronihappo: Imeytyy ja varastoituu syvemmälle epidermaalisiin ihokerroksiin kosteuttaen ja aikaansaaden ihoa pullistavan täyteaine-efektin. • Silkkiuute: Silottaa ja kaunistaa ihon pintaa. 

• E-vitamiiniasetaatti: antioksidantti