Janssen Cosmetics Brightening Night Care 50ml

Brightening Night Care on kirkastava, kosteuttava ja uudistava yövoide. Miellyttävän kevyt tuotekoostumus pitää sisällään erittäin tehokkaita ihoa tasoittavia ja vaalentavia
aktiiviaineita. Yhdessä Brightening Night Care -yövoide ja Brightening Day Protection -
päivävoide ennalta ehkäisevät ihon pigmenttivirheitä ja korjaavat jo olemassa olevia
hyperpigmentaation merkkejä.

Yövoiteen päävaikuttava-aineosa on hexylresorcinol, joka kliinisten tutkimusten mukaan
vaalentaa ja tasoittaa ihon sävyä erittäin tehokkaasti. Sillä on myös todettu olevan kollageenin ja elastiinin synteesiä stimuloivia anti-ageing -ominaisuuksia. Brightening Night Care sisältää myös tehostinyhdisteen, joka koostuu waltheria indica-uutteesta, bioaktiivisista hedelmähapoista sekä erityisestä kompleksointiaineosasta. Yhdiste hillitsee tyrosinaasientsyymin aktiivisuutta ja kuorii samalla ihon pintaa kevyesti tehostaen yövoiteen muiden aktiiviaineiden imeytymistä. Tämä keratolyyttinen vaikutus myös kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä poistamalla kuollutta ihosolukkoa ja sen mukana tummia melaniinikertymiä. Näin sarveissolut, joissa on vähemmän melaniinisisältöä
pääsevät ihon pintakerroksiin ja ihon sävy tasoittuu. Lyhyt- ja pitkäketjuiset hyauronihapot täyttävät ihon kosteudella ja silottavat ryppyjä.

Lopputulos: Säännöllisen käytön tulokset alkavat näkyä 8 viikossa ihon sävyn ja ryppyjen tasoittumisena.

• Kirkastava ja kaunistava intensiivihoito 

• Estää uusien pigmenttiläiskien syntymistä 

• Vaalentaa tehokkaasti olemassa olevia pigmenttivirheitä 

• Kosteuttaa 

• Tasoittaa ryppyjä 

• Jättää pehmeän hyvän olon tunteen 

50,30 €
Hinta sis. ALV

Vaikuttavat aineet:

• Hexylresorcinol: Erittäin voimakas tyrosinaasientsyymin aktiivisuutta hillitsevä aktiiviaine, jonka on tutkitusti todettu vaalentavan ihoa 37% jo 8 viikossa. Lisäksi sillä on kliinisissä tutkimuksissa todettu olevan erinomaisia anti-ageing ominaisuuksia (tasoittaa ihon pintaa sekä pieniä juonteita, parantaa ihon sävyä). 

• Tehostinyhdiste: Koostuu kolmesta vaalentavaa vaikutusta tehostavasta aineosasta: malvakasveihin kuuluvan intiansamettion uutteesta (waltheria indica), hedelmähappoyhdisteestä sekä erityisestä kompleksointiaineesta. Waltheria indica -uute hillitsee tyrosinaasientsyymin aktiivisuutta, kompleksointiaine sitoo melaniinin synteesiin tarvittavan kupari-ionin ja hedelmähapot tehostavat kasviuutteiden imeytymistä kevyen kuorivan vaikutuksensa ansiosta. 

• Lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot: Tehokosteuttava hoitovaikutus. 

• Sakkaridi-isomeraatti: Kosteuttava, luonnollisista sokereista johdettu aktiiviaineosa, kiinnittyy ihon keratiiniin ja vetää puoleensa tehokkaasti kosteutta. 

• Isostearyl isostearate (ISIS): Pehmittävä kasviperäinen aineosa, joka parantaa sarveiskerroksen lipidien koheesiota ja ehkäisee näin kosteuden haihtumista (TEWL).