KAUNEUSSALONKI

LADYBIRD

 Tehtaankatu 4  
26100 Rauma  

 

TUOTEVALIKOIMAMME SISÄLTÄÄ KAIKEN KAUNEUTEESI SEKÄ NAISILLE ETTÄ MIEHELLE SEKÄ MYÖS LAPSILLE.VALIKOIMISTA LÖYTYY LAADUKKAAT TUOTTEET KOKO KEHOLLESI.LISÄKSI LAAJA VALIKOIMA ERILAISIA KOSMETIIKKATUOTTEITA LAHJOIKSI JA EDULLISIA LAHJAPAKKAUKSIA VAIKKAPA MÖKKITULIJAISIKSI.VALIKOIMA VAIHTELEE TIETYSTI AINA KAUSITTAIN JA JUHLAPYHIEN MUKAAN.TULE JA TUTUSTU!RÄÄTÄLÖINJUURI SINULLE SOPIVAT TUOTTEET JA PAKETOIN NE KAUNIISTI.

TUOTEMYYNTI

 • LCN käsivoiteet
 • LCN ja PECLAVUS jalkojenhoitotuotteet
 • LCN kynsilakat
 • LCN kynsihoitotuotteet
 • kynsihoitotarvikkeet
 • Janssen Cosmetics ihonhoitotuotteet
 • Cuccio kynsilakat ja hoitotuotteet
 • Nacomi ihonhoitotuotteet
 • Pibu naamiot
 • Beauty pro naamiot
 • Käsisaippuat
 • Artdeco meikit
 • Vita liberata rusketustuotteet
 • Accentra suihkugeelit,käsisaippuat,kynttilät,lahjapaketit ym.ihonhoitotuotteet
 • KAIKKI KAUNEUTEESI JA IHONHOITOON,VALITSEMME JUURI SINULLE SOPIVAT TUOTTEET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARTDECO on vuodesta 1985 lähtien tunnettu meikkibrändi

Monipuolisen jatkuvasti uudistuvan ARTDECOn alusta  alkaen yksilöllistä ideaa tukeva ympäristöystävällinen mosaiikkisysteemi on vertaansa vailla.ARTDECOn monipuolisesta valikoimasta löytyvät kaikki mitä meikkiin tarvitset hinta-laatusuhteen ollessa kohdillaan.Neuvomme sinulle liikkeessämme juuri sinulle sopivat tuotteet.

LCN rakennekynnet – maan johtava geelimenetelmä!

• Upeat ja yksilölliset kynsikoristelut
• Laadukkaat ja suositut kynsien, käsien ja jalkojen hoitotuotteet
• WILDE-PEDIQUE – ainutlaatuinen menetelmä varpaankynnen geelaukseen
• SPA-hoidot käsille ja jaloille itämaisin rituaalein ja tehokkaasti vaikuttavin
ainesosin

Cuccio Naturalé

Cuccio Naturalé tuotteet ovat käytössä lukuisissa kuuluisimmista kylpylöistä ja Spa-hoitoloissa ympäri maailman. Pitkälle kehitetyissä koostumuksissa yhdistyvät tieteen ja luonnon parhaimmat puolet, näin aikaansaaden ainutlaatuisen tuoteperheen. Cuccio Naturalé tuotesarja ei pelkästään aikaansaa näkyviä ja tuntuvia parannuksia iholla vaan keskittyy myös kokonaisvaltaiseen hyvään oloon.

Ratkaisu jokaiseen ihonhoidolliseen unelmaan

Laaja tuotevalikoima sisältää 250 erilaista kotihoitotuotetta. Lisäksi ihonhoitosarjan kruununa on kosmetologien käyttöön suunniteltu kattava Professionals-erikoishoitotuotteiden kokonaisuus. Ihonhoidollinen tavoite on jokaisella omanlaisensa, lisäksi ihotyyppi ja ihon tila asettavat omat vaatimuksensa ihonhoidolle. Monipuolisen valikoiman ansiosta löydämme täydellisen ratkaisun jokaiselle.

JANSSEN COSMETICS on tuotesarja, jossa yhdistyvät farmakologian laatu ja turvallisuus sekä kosmeettisen ihonhoidon hemmottelevuus. Tuoteformuloiden tehokkuus piilee korkealaatuisissa ja voimakkaissa aktiiviaineyhdisteissä, jokainen cosmeceutical-hoitotuote onkin pitkällisen tutkimus- ja kehitystyön tulos. Tuotelinjojen syvävaikutteiset aktiiviainekonseptit on kehitetty vastaamaan kunkin ihotyypin erityistarpeisiin, näin saadaan aikaiseksi näkyviä tuloksia. Yksilöllisesti suunnitellut kosmetologiset hoidot kauneushoitolassa sekä säännönmukainen ihon kotihoito cosmeceutical-tuotteilla mahdollistavat ihon, josta asiakkaasi on aina unelmoinut.

LuxusLashes FOCONYES volyymiripset

Foconyes on aivan uusi ripsien kiinnitystekniikka, yhdessä ainutlaatuisen ja pehmeän ripsimateriaalin kanssa. Sen avulla saat ennennäkemättömän tuuheuden ja taipuisuuden ripsiin. FOCONYES -menetelmän avulla ripset tuntuvat entistäkin miellyttävämmiltä.
Tämä uusi menetelmä, pehmeillä ripsillä takaa ainutlaatuisen volyymin, uskomattoman pituuden ja täydellisen taipuisuuden myäs sellaisiin mittoihin, joita ei ole koskaan ennen saavutettu.

Millä tuotteilla Sinä hoidat jalkojasi?

Peclavus –jalkahoitotuotteet ovat valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla. Ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä eikä niiden johdannaisia tai geneettisesti muunneltuja ainesosia. Tuotteiden valmistuksessa kasviperäisiä ainesosia ei ole säteilytetty eikä niiden kehityksessä ole käytetty eläinkokeita.

 • Peclavus Basic – perustuotteet jalkojenhoitoon
 • Peclavus Silver – herkälle iholle soveltuvat jalkojenhoitotuotteet
 • Peclavus Special – diabeetikon jaloille soveltuvat jalkojenhoitotuotteet

Herkullista luonnonkosmetiikkaa koko vartalolle

‘Freshly Baked Papaya Pie’, ‘Summer in Greece’, ‘Mango Macarons’, ‘Vanilla Creme Brule’…
Nämä ihanat nimet ovat esimerkkejä Nacomin ihonhoitosarjasta. Nacomi tarjoaa herkullisia, luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita, jotka sopivat herkällekin iholle. Sarjaan kuuluu laaja valikoima tuotteita vartalon ja kasvojen ihon hoitoon: mm. kuorintoja, suihkutuotteita, vartalovoiteita, ja kasvonaamioita. Tuotteet on pakattu houkuttelevasti, niissä on ihanat tuoksut ja niiden koostumukset ovat ihanan pehmeitä ja ravitsevia. Tuotteissa ei käytetä mikromuoveja, ne ovat luonnonmukaisia ja useimmat niistä myös vegaanisia.

VITA LIBERATA -TUOTESARJA

Vita Liberata tuotesarjan filosofia on uudistaa ajatusmaailmaamme itseruskettavista tuotteista. Kaikki sarjan tuotteet saavat aikaan luonnollisen rusketuksen sävyn ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta. Tuotteet hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Sävy haihtuu iholta täydellisesti, kuten luonnollinen rusketus. Vita Liberata tuotteissa ei ole hajusteita.

Vita Liberata -tuotteet sisältävät sertifioituja luomuainesosia, jotka hoitavat ihoasi samalla kun rusketut. Tuotteet levitetään puhtaalle iholle aina levityskintaalla. DHA eli dihydroksiasetoni on rusketuksen tuottava ainesosa. Vita Liberatan tuotteissa DHA on tuotettu luomulaatuisesta sokerijuurikkaasta ja se muodostaa erittäin kauniin rusketuksen reagoidessaan ihon pintakerroksen aminohappojen kanssa.

Pina Parie – parasta laatua, monipuolisia tuotteita, onnistuneita hoitoja

Pina Parie sarjaan kuuluvat laadukkaat rakennekynsituotteet ja -tarvikkeet, kauniit lakat sekä paljon muita tuotteita sekä tarvikkeita käsien ja kynsien hoitoon. Valikoimamme tarjoaa myös turvalliset ripsienpidennystuotteet, sekä erilaiset hemmottelevat SPA-hoitotuotteet käsille ja jaloille.

VARAA AIKASI!

LADYBIRD

JENNILLE SOITTAMALLA:

050 3772257

KAUNEUSSALONKI LADYBIRD

Tehtaankatu 4, 26100 RAUMA

 

Jenni Holmström 050 377 2257
jenni@ladybird.fi
 

Seuraa Ladybirdiä Facebookissa