Hydrating Gel Mask 75ml

Naamiot hellivät, virkistävät ja uudistavat ihoa. Naamiot vähentävät kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja antavat kunnon energiapotkun väsyneelle iholle; vaikutukset tulevat heti näkyviin. Naamiot ovat tehokkaampia kuin perusihonhoitotuotteet, koska ne sisältävät suuremman annoksen aktiiviaineita. Aktiiviaineet imeytyvät syvemmälle ihoon ja ihosta tulee heti pehmeämpi ja tasaisempi.

Hydrating Gel Mask+ on tehokas naamio, joka hoitaa janoista ihoa. Tuote itsessään on kevyt: geelimäinen koostumus sitoo kosteutta epidermikseen ja vahvistaa hydrolipidikalvoa.

Akvaporiineja stimuloivat peptidit (ASP) ovat ainutlaatuisia aktiiviaineita, jotka lisäävät ihon luonnollisia akvaporiineja, solujen "vesiputouksia". Ne huolehtivat ihon kosteusvarastoista luomalla uusia vesi-/glyseriinikanavia (solukalvoissa) yksittäisten solujen välille epidermiksessä. Tämä lisää veden ja glyseriinin kuljetusta sisältä ulospäin. Mitä enemmän solukalvossa on vesikanavia, sitä enemmän kosteutta pääsee solujen sisälle. Akvaporiineja stimuloivat peptidit (ASP) eivät siis vain ylläpidä kosteuspitoisuutta vaan myös lisäävät sitä. Imperata Cylindricasta -aavikkokasvin juuriuute ylläpitää ja parantaa ihon kosteuspitoisuutta. Sorbitol, kasvipohjainen sokeri kosteuttavilla
ominaisuuksillaan, auttaa vesimolekyylejä sitoutumaan ihon pinnalle paremmin.
Kosteutta ylläpitävät aktiiviaineet tekevät ihosta välittömästi raikkaan ja vaikutukset ovat pitkäkestoisia. Jopa 24-tunnin jälkeen kosteuspitoisuus on edelleen 20% parempi.

Ihosta tulee terveen ja energisen näköinen.

• Kosteuttava geelinaamio kuivalle iholle 

• Sitoo kosteutta 24-tunnin ajan 

• Sitoo kosteutta epidermiksessä 

• Tukee ihon hydrolipidikalvoa 

• Ihoa tasoittava 

• Voidaan käyttää yhdessä Aquatense Moisture Gel+ kanssa takaamaan riittävän kosteuden saannin 

51,10 €
Hinta sis. ALV

Vaikuttavat aineet:

• Aquaporin-stimulating peptide, Akvaporiineja stimuloivat peptidit (ASP): Ihon sarveiskerroksen kosteuspitoisuutta lisääviä peptidejä, jotka aktivoivat ihon luonnollisia akvaporiineja (solukalvojen vesikanavia) 

• Imperata cylindrica juuriuute: Juuriuute aavikkokasvi Imperata Cylindricasta. Se pystyy selviytymään jopa erittäin kuivissa olosuhteissa. Ylläpitää ihon kosteuspitoisuutta. 

• Sorbitol: Kasvipohjainen sokeri, jolla on kosteuttavia ominaisuuksia. Tasapainottaa ihon kosteuspitoisuutta.