KAUNEUSSALONKI

LADYBIRD

 Tehtaankatu 4  
26100 Rauma  

 

PRX-T33 biorevitalisaatio hoito

PRX-T33

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja.

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia.

PRX-T33 on myös erinomainen “esihoito” muille esteettisen lääketieteen hoidoille, kuten mesoterapialle, täyteainepistoksille, langoitukselle, plasmahoidoille, mikroneulaukselle, jne. PRX-T33 toimii hyvin vaihtoehtoisten hoitomenetelmien kanssa tehostaen näiden menetelmien vaikutuksia ihossa verrattuna siihen, mihin tuloksiin hoidot yksistään pääsisivät.

Hoitomenetelmä on Dr. Castellanan kehittämä ja pohjautuu usean vuoden tieteellisiin tutkimuksiin ja tuotekehitykseen. PRX-T33 on rekisteröity tavaramerkki osana WiQo Med brändiä, jota valmistaa Italialainen yritys GPQ

PRX-T33 hoitoindikaatiot

Rypyt ja juonteet
Kuiva ihoVeltostunut ihoPigmenttimuutokset
Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
Arvet ja laajentuneet ihohuokoset
Venymä- ja leikkausarvet
Veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho

PRX-T33 hyödyt

Neulaton ja kivuton hoitomuoto
Ei ”frostingia” eikä toipumisaikaa
Nopea hoito, vain 30 minuuttiia
Sopii  kaikille ihotyypeille jokaisena vuodenaikana
Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
Patentoitu koostumus TCA 33 %, H2O2 ja Kojic-happo

CE-merkitty läkinnällinen laite.

MIKSI VALITA PRX-T₃₃®? 👇🏼

PRX-T₃₃®-menettelyllä on useita kiistattomia etuja, joiden ansiosta ammattilaiset ympäri maailmaa suosivat sitä:

✔️ Ympärivuotisuus..
Kyllä, voimme suorittaa hoidon myös kevät-kesäkaudella ☀️ tietysti aurinkosuojausta unohtamatta. Etusija olisi annettava valmisteille, joissa on fysikaaliset ja kemialliset suodattimet sekä korkea SPF-suoja (ICP SPF 50 -voide, jolla on lisäksi sävyttävä vaikutus).

Peruskäytännön mukaisesti sarjahoitoon kuuluu 4-6 hoitoa 7 päivän välein, mikä parantaa ihon laatua – tärkein kriteeri nuoruudesta ja hyvästä huolenpidosta 👸🏼

✔️ PRX-T₃₃®-toimenpiteen kesto on vain 30 minuuttia viikossa kosmetologin kanssa ja 15 minuuttia välttämätöntä kotihoitoa päivittäin. Ihosi kiittää sinua säteilystään, kiinteydestään, kimmoisuudestaan ​​ja terveen näköisestä ihosta.

✔️ Ei-invasiivinen toimenpide, joka ei vahingoita epidermistä ja jolla ei ole palautumisaikaa. PRX-T33:n vaikutusmekanismi suoritetaan ihon dermiksen tasolla, mikä tarkoittaa, että hoidon taso on huippuluokkaa, jolla voimme vaikuttaa mm. uuden kollageenin synteesiin.

✔️ Patentoitu hybridimolekyyli PRX-T®₃₃ 🧬, joka tunkeutuu dermiksen papillaarikerrokseen, käynnistää kokonaisvaltaisen reaktion, joka stimuloi ihosoluja uudistamaan itsensä ja lisätä ihon paikallista immuunivastetta. Epidermis siis säilyy ehjänä, suojaominaisuudet eivät kärsi, vapaat hermopäätteet eivät myöskään aktivoidu, mikä tekee toimenpiteestä mukavan ja kivuttoman.

✔️ PRX-T®₃₃-hybridimolekyylin syvä tunkeutuminen papillaarisen dermiksen tasolle on olennainen tekijä ihon uudistumisessa eri kerroksilla.

Vetyperoksidi on toinen keskeinen ainesosa yhdisteessä, jolla on useita mielenkiintoisia vaikutuksia, joista suurin osa ei ollut aiemmin tiedossa tai jätetty huomioimatta: se parantaa ihon vastetta biorevitalisaatioon, edistää endogeenisen (eli oman sisäisen) hyaluronihapon tuotantoa. Sillä on myös erinomaiset antimikrobiset ja antiseptiset ominaisuudet, lisäksi se stimuloi verenkiertoa ja kudosten uudistumista.

Toimenpiteen jälkeen näet heti tuloksen, mikä varmasti nostaa mielialaasi ja itseluottamustasi.❤️

Kerron mielläni sinulle hoidosta lisää 0503772257 Jenni

KAUNEUSSALONKI LADYBIRD

Tehtaankatu 4, 26100 RAUMA

 

Jenni Holmström 050 377 2257
jenni@ladybird.fi
 

Seuraa Ladybirdiä Facebookissa