. KAUNEUSSALONKI .

. KAMPAAMO .

 .  Isokirkkokatu 5  .  26100 Rauma  .

 

 

LCN rakennekynnet – maan johtava geelimenetelmä!

• Upeat ja yksilölliset kynsikoristelut
• Laadukkaat ja suositut kynsien, käsien ja jalkojen hoitotuotteet
• WILDE-PEDIQUE – ainutlaatuinen menetelmä varpaankynnen geelaukseen
• SPA-hoidot käsille ja jaloille itämaisin rituaalein ja tehokkaasti vaikuttavin
ainesosin

Cuccio Naturalé

Cuccio Naturalé tuotteet ovat käytössä lukuisissa kuuluisimmista kylpylöistä ja Spa-hoitoloissa ympäri maailman. Pitkälle kehitetyissä koostumuksissa yhdistyvät tieteen ja luonnon parhaimmat puolet, näin aikaansaaden ainutlaatuisen tuoteperheen. Cuccio Naturalé tuotesarja ei pelkästään aikaansaa näkyviä ja tuntuvia parannuksia iholla vaan keskittyy myös kokonaisvaltaiseen hyvään oloon.

Ratkaisu jokaiseen ihonhoidolliseen unelmaan

Laaja tuotevalikoima sisältää 250 erilaista kotihoitotuotetta. Lisäksi ihonhoitosarjan kruununa on kosmetologien käyttöön suunniteltu kattava Professionals-erikoishoitotuotteiden kokonaisuus. Ihonhoidollinen tavoite on jokaisella omanlaisensa, lisäksi ihotyyppi ja ihon tila asettavat omat vaatimuksensa ihonhoidolle. Monipuolisen valikoiman ansiosta löydämme täydellisen ratkaisun jokaiselle.

JANSSEN COSMETICS on tuotesarja, jossa yhdistyvät farmakologian laatu ja turvallisuus sekä kosmeettisen ihonhoidon hemmottelevuus. Tuoteformuloiden tehokkuus piilee korkealaatuisissa ja voimakkaissa aktiiviaineyhdisteissä, jokainen cosmeceutical-hoitotuote onkin pitkällisen tutkimus- ja kehitystyön tulos. Tuotelinjojen syvävaikutteiset aktiiviainekonseptit on kehitetty vastaamaan kunkin ihotyypin erityistarpeisiin, näin saadaan aikaiseksi näkyviä tuloksia. Yksilöllisesti suunnitellut kosmetologiset hoidot kauneushoitolassa sekä säännönmukainen ihon kotihoito cosmeceutical-tuotteilla mahdollistavat ihon, josta asiakkaasi on aina unelmoinut.

LuxusLashes FOCONYES volyymiripset

Foconyes on aivan uusi ripsien kiinnitystekniikka, yhdessä ainutlaatuisen ja pehmeän ripsimateriaalin kanssa. Sen avulla saat ennennäkemättömän tuuheuden ja taipuisuuden ripsiin. FOCONYES -menetelmän avulla ripset tuntuvat entistäkin miellyttävämmiltä.
Tämä uusi menetelmä, pehmeillä ripsillä takaa ainutlaatuisen volyymin, uskomattoman pituuden ja täydellisen taipuisuuden myäs sellaisiin mittoihin, joita ei ole koskaan ennen saavutettu.

Millä tuotteilla Sinä hoidat jalkojasi?

Peclavus –jalkahoitotuotteet ovat valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla. Ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä eikä niiden johdannaisia tai geneettisesti muunneltuja ainesosia. Tuotteiden valmistuksessa kasviperäisiä ainesosia ei ole säteilytetty eikä niiden kehityksessä ole käytetty eläinkokeita.

  • Peclavus Basic – perustuotteet jalkojenhoitoon
  • Peclavus Silver – herkälle iholle soveltuvat jalkojenhoitotuotteet
  • Peclavus Special – diabeetikon jaloille soveltuvat jalkojenhoitotuotteet

 

Yli 25 vuotta käsien- ja kynsienhoidon asiantuntemusta

Trind on luonnonkynsien, käsien ja jalkojen hoidon asiantuntija jo yli 25 vuoden ajalta. Sarjasta löydät ratkaisun kaikkiin kynsiongelmiin. Valikoimaan kuuluvat lisäksi laadultaan erinomaiset kynsilakat, jotka sisältävät hoitavia ainesosia. Trind on myös ammattilaisten valinta käsi- ja jalkahoitojen tekemiseen. Kätesi ja kyntesi ansaitsevat vain parasta – valitse siis Trind.

Pina Parie – parasta laatua, monipuolisia tuotteita, onnistuneita hoitoja

Pina Parie sarjaan kuuluvat laadukkaat rakennekynsituotteet ja -tarvikkeet, kauniit lakat sekä paljon muita tuotteita sekä tarvikkeita käsien ja kynsien hoitoon. Valikoimamme tarjoaa myös turvalliset ripsienpidennystuotteet, sekä erilaiset hemmottelevat SPA-hoitotuotteet käsille ja jaloille.

VARAA AIKASI!

LADYBIRD

JENNILLE SOITTAMALLA:

050 3772257

KAUNEUSSALONKI LADYBIRD ja KAMPAAMO HIUSPALATSI

Isokirkkokatu 5, 26100 RAUMA
Kauneussalonki, Jenni: 050 377 2257
jenni(at)ladybird.fi
Kampaamo, Satu: 040 776 2641

Seuraa Jenniä Facebookissa

Seuraa Satua Facebookissa